Sista VFU-dagen

Idag gjorde jag min sista VFU-dag. Det kändes både si och så. Hade min sista lektion, och klassen hade som läxa att lämna in en skrivuppgift. Det var 5 av 18 elever som lämnade in. Tydligen var det inte så viktigt, när det bara var en lärarkandidat som hade gett läxa.
Jag fick dock snälla kommentarer i utvärderingen som jag lämnade ut, så jag är trots allt ganska nöjd ändå.

Min handledare bjöd på kanellängd efter lunchen, och jag gav henne en liten blomma.

och sen var praktiken slut….

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s