Händelselös lördag

Den här helgen har varit total händelselös. Jag har mer eller mindre låst in mig i lägenheten för att skriva färdigt mina sista hemtentor innan jag åker iväg. Så efter en hård dags pluggande igår spenderades kvällen framför TV:n.

Kollade på Robinson och konstaterade att min favorit antagligen inte skulle klara Ö-rådet, då han missade att ta hem Robinson-tävlingen. Mycket riktigt var det han som fick flest röster. Lukas fick lämna. Snyft!

Nu finns det ju inte längre ngn anledning att kolla på Robinson. Är det pinsamt att erkänna att jag nog hade en liten fjortis-crush. Jag menar killen verkar smart, kan uttrycka sig och är i min ålder. Det kan inte bli bättre. Utseendemässigt har han ju det där svenne-utseendet som jag gillar.Bye, bye Lukas!

Missade det där med att det var ESC. Kom på det lite sent, när typ tjugo låtar redan framförts. Flippade över till SVT1 precis när Ukraina skulle uppträda. Jag kollade ngn minut och insåg att jag nog inte hade missat så mycket ändå. Kollade lite på Braveheart istället.

Imorse var jag uppe tidigt med näsan i skolböckerna. Ska ta tag i lite städning i eftermiddag, så jag slipper städa så mycket nästa helg. Då ska jag både tvätta, flyttstäda och packa.

En kille helt i min smak! (foto: dn.se)

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s