Mardrömsscenario

Har googlat runt lite och kollat in andra personers bloggar, resedagböcker etc för att läsa om deras liv som reseledare/barnledare. Man behöver ju lite tips på vad som ska packas ner i väskan, och vad man kan förvänta sig av det nya jobbet.

Tydligen verkar det som att olika bolag har olika regler för hur mycket man får ta med sig i packningen. Jobbar man för Ving så får man ta med sig 40 kg. Det ska ju inte jag göra så jag får bara ta med mig 30 kg. 30 kg+köputrymme på 10 kg vore ju perfekt. Undrar om man kan köpa till övervikt på bagaget, och vad det kostar i såna fall…

En tjej på Resdagboken hade blivit uppsagd direkt när hon kom ner, pga finanskrisen. Hon hade dock jobbat uppsägningstiden ut (1 månad) för att få lite av upplevelsen och erfarenheten ändå. Tråkigt om man har sett fram emot det nya jobbet länge, och bara får stanna en månad. Vore ju lite av ett mardrömsscenario.

Annons

En reaktion på ”Mardrömsscenario

  1. Sara 19 maj, 2009 / 01:06

    Shit va jobbigt, det vore verkligen ett mardrömsscenario!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s