Lååång dag på LHS

Är på väg ut genom dörren, riktning mot LHS. Det blir en lååång dag. Sista seminariet slutar 17.15. Är sällan taggad inför de här dagarna på LHS. Känns som att alla föreläsningar är såna som jag gått på tidigare, och att vi sällan diskuterar intressanta saker på seminariet. Well, well, får väl kanske försöka ändra min inställning lite annars kommer jag aldrig klara den här dagen…

Annons

En reaktion på ”Lååång dag på LHS

  1. Mandis 18 maj, 2009 / 08:28

    Hej!Den här månaden vill jag verkligen lyckas att få 5000 sidovisningar… Jag har gett dig 1! Så då kan väl du ge mig en också? Jag har försökt och försökt att få 5000 sidovisningar, men det har aldrig gått… Men den här månaden ska jag klara det..=D Tack…Kram Amanda

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s