De kallade oss indiekids!

Varje år då sommaren närmar sig drömmer jag tillbaka till min tonår, och mina år som indiepopare. Jag och mina vänner åkte på diverse festivaler och kollade bra band. Min väninna Lina hade en snygg storebror (Mattias) som spelade i band. Alla i vårt lilla kompisgäng tyckte att han och hans kompisar var asballa att hänga med. Det var ju lycka att bli inbjuden till deras små fester i lägenheten på Repslagargatan.

Mattias och den dåvarande flickvännen Annika var det mest perfekta paret vi visste. Vi ville vara som dom, och hur häftigt var det inte när deras lilla hobbyprojekt Paris, en dag (flera år senare) resulterade i spelningar och skivor. Jag minns att jag köpte en skiva en gång på en konsert, och den finns nog kvar nånstans i min skivsamling. Jag gillade särskilt den här låten!!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s