Typ som en klackhora…

Jag har på senare tid blivit en hängiven läsare av läktarbloggarna på Allsvenskan24. Kanske kan det ha att göra med att jag upptäckte att världens snyggaste Gnagare Joakim Hall, är just AIK:s representant. (Eller blir det Black Armys representant eftersom det är en läktarblogg, eller är han krönikör?! Alla dessa epitet är förvirrande…)

Min fjortisförälskelse i Herr Hall kan nästan likställas med klackhoreri, även fast det i just det här fallet förekommer väldigt lite (läs INGET) sex. Jag har för sjuttsingen aldrig träffat karln, men jag kan ju inte göra annat än att gilla killen då han är en så pass hängiven AIK:are att han har suttit i styrelsen för Black Army, och startade fotbollsföreningen Black Army FC, numera kallade det mer PK namnet Råsunda FC. Utseendet är det ju heller inget fel på, men han lär ju ha ett rätt så tvivelaktigt förflutet. Han är antagligen inte en sån kille man tar hem och presenterar för lilla mamsen…

Och appropå klackhoreri fast ändå inte kan jag ju tänka mig att en viss Malin hoppar upp och ner av glädje där hemma då Pierre Bengtsson blev uttagen till truppen som ska representera Sverige i U21-EM. Du har ju alltid sagt att det här året är Pierres år. Och förresten Malin. Du  bör oxå kolla in Herr Halls blogg för där finns det lättklädda bilder på Pierre!

Vidare måste jag ju kommentera det faktum att det fortfarande finns ca 1200 biljetter kvar till Norra nedre till hemmaderbyt mot Bajen. Skärpning där!! Vi kan ju iaf försöka fylla Norra!! Även om de senaste rapporterna visat att intresset för att gå på fotboll har minskat…

Och appropå fjortisförälskelser, har jag upptäckt att min blogg har svämmat över av sådana på sistone. Fast jag skyller nog på årstiden istället för det uppenbara…

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s