En värdig vinnare

Eftersom jag hade grillfest igår för mina vänner missade jag ju finalen i Robinson. Detta fick jag ta igen idag på förmiddagen via TV4Play.

Tyckte att det var oerhört skönt att inte falskspel lönar sig, och att det var två potentiellt värdiga vinnare som stod i finalen.

Måste erkänna att jag blev lite tårögd när Snygg-Lukas motiverade sin röst på Ellenor Pierre. Det var vackert!

Ellenor  stod till slut som vinnare av Robinson 2009. Mycket tack vare att hon aldrig svek sitt ord. Sånt ska belönas tycker jag. Visst hon satt emot Jarmo som visade prov på mycket bra överlevnadsegenskaper och som också var en värdig vinnare, men nånstans tycker jag att det slår högre att inte svika sitt ord och spela sjysst.

Stort grattis Ellenor!!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s