Strömavbrott

Igårkväll försvann strömmen helt plötsligt. Jag satt framför datorn och kopierade över en massa saker till min externa HD, när all el plötsligt dog. Jag var dessutom hemma hos mina föräldrar, så jag bestämde mig för att stanna där över natten eftersom jag ändå bara skulle komma hem till en mörk lägenhet.

Eftersom lillebror med flickvän var på besök var det ju ändå trevligt att kunna umgås. Lillasyster E var övertygad om att ryssarna skulle anfalla. Vi informerade henne om att det kalla kriget var över för åtminstone 10 år sen. Det är ganska låg sannolikhet att ryssarna helt plötsligt skulle komma på tanken att anfalla lilla Sverige. Då var det helt plötsligt Nordkorea som anföll ist.

Brorsan spädde på hennes noja genom att berätta om en Wallander-film där mördaren slår ut all el i hela Ystad för att i skydd av mörkret kunna mörda ostört.

Vi fyra spelade Alias, och delade upp oss i två lag. Vi spelade nästan hela natten, och hann spela så många gånger så att alla hann med att vara i samma lag med varandra.

För er som inte har spelat Alias kan jag ju berätta att det är som Pictionary, men istället för att rita ordet ska man förklara det.  Ordet flygplan får (enligt reglerna) exempelvis inte förklaras som flygande föremål som transporterar människor utan som luftburet transportmedel. Vi var dock ganska flexibla med reglerna. Jättekul var det iaf!

Ordet hål blev exempelvis: Det som blir på strumpor om dem utsätts för hårt slitage…

eller min förklaring av ordet stimulera: gör man på klitoris för att få njutning…

Sten blev grått, kallt, kan vara tungt, finns ute….

Det lät väldigt logiskt när vi väl höll på

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s