Lite jobb och annat…

Idag ska jag betygsätta mina uppsatser som min HR2:a har skrivit. Måste försöka hinna göra det, så jag kan droppa av dom innan jag drar.

Har även lovat lilla mor att göra en PP-presentation åt henne, och att följa med henne och hälsa på morfar och mormor ikväll. De ligger båda på sjukhus. Det verkar som att morfar inte har så långt kvar, vaför det skulle kännas bra att hälsa på honom innan jag drar ifall det händer något under de fyra månader som jag ska vara borta…

Mormor lades in på sjukhus i söndags efter att ha fått ett kraftigt astmaanfall. Förhoppningsvis får hon åka hem snart.

Lilla mor försöker hålla en tapper min, men jag märker att hon tycker att det känns jobbigt att ha båda sina föräldrar på sjukhus.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s