Forsta dagen pa Mallis

Dagen har varit obeskrivligt lang idag. Jag har flyttat in i en lagenhet. Kommer att fa bo sjalv de forsta dagarna. Min rumskompis kommer nasta vecka. Fa se om jag klarar forsta natten i nya lagenheten alldeles sjalv.Jag har for ovrigt tagit det rummet med en dubbelsang, sa ni som tankt halsa pa ska veta att det finns sangplats ocksa. iaf for en person 🙂

Vi har fatt varsin cykel+hjalm da det tar ungefar en timme att ta sig till fots fran lagenheten till hotellet som vi jobbar pa. Harligt med lite vardagsmotion.

Jag och Malin gick en tur pa stranden. Det var jattefint. Vi bor ca 5 minuter fran stranden. Idag har vadret varit grymt bra. Nar vi var pa vag for att traffa lite kollegor for at kolla fotbollen vid 7-tiden var det ca 29 grader. Inte helt fel.

Vi avslutade kvallen med ett parti biljard mot tva kollegor Jesper och Anton. Vi forlorade. Da jag aldrig spelat biljard tidigare maste jag anda saga att min insats var godkand.

Puss och kram alla!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s