I-landsproblem

Jag ar frustrerad pa att jag inte har internet hemma i lagenheten, utan att jag maste ga till ett internetcafé och kopa mig tid for en massa euro for att kunna vara uppkopplad. Laste pa Saras blogg  alldeles nyss att hon har internet pa sitt rum i Turkiet. Jag vill oxa ha!! Jag har fortfarande inte lart mig hur man gor prickar over bokstaverna sa att man kan anvanda alla bokstaver i det svenska alfabetet, vilket dessutom gor det lite svarare att blogga.

Dessutom kan jag ju inte kolla in mina favvobloggar lika ofta som jag brukar. Rydstrom till exempel brukar ju lagga upp en del sjalvgoda men ack sa heta bilder pa sig sjalv. Eftersom typ alla killar har antingen ar franskilda man runt 40 eller smapojkar knappt fyllda 20 ar det ju de bilderna man far ta till om man vill se pa nagot fint. Usch, nu later det som att jag ar fjortisforalskad igen. Kan vara en begynnande 30-arskris.

Idag var jag och Malin ute och cyklade och upptackte lite av Alcudia.Jag ar ju inte direkt den som cyklar hemma, har aldrig haft en cykel med bakattramp och dessutom aldrig kort i stadstrafik. Det var en upplevelse idag kan jag lova. Men jag hoppas att efter 3 manader har sa blir jag val van.

Malin som dessutom ar Frisksi&Svettis instruktor holl ett j-a tempo. Vilket fick mig att inse att tjugo minuters tramp varje morgon till jobbet kanske kan vara bra for min kondis… Ska kanske ga upp och trana lite yoga i lagenheten. Bra att ha nagot att fordriva tiden med. Det ar jattetrakigt att bo sjalv men forhoppningsvis kommer min nya lagenhetskompis senare i veckan. Fick dock hora att en av de danska guiderna var lite sugen pa att bo med mig da min lagenhet ligger jattenara Flaggskeppshotellet (som jag pga viss bloggpolicy i foretaget inte far skriva ut).

Idag har vi varit och kollat pa vad som sker i de barnklubbar som finns pa det redan namnda flaggskeppshotell har i Alcudia. Det var riktigt kul att fa se hur de jobbar. Det var bland annat Jesper och Anton som vi spelade biljard med igar som var barnledarna.

Nu pa kvallen var vi och kollade pa en hotellshow. Det var Sallskapsresan till 110%. En av de i Entertainment-teamet kommer fran Akersberga, sa vi pratade om kara gamla Ava gymnasium och Tibble.

Imorgon ska jag borja lagga schema och kolla pa vart klubbhus hur det ser ut och vad for material som finns. Jag ska tydligen jobba pa ett riktigt sjysst hotell.

Annons

En reaktion på ”I-landsproblem

  1. K 8 juni, 2009 / 01:56

    Låter som du har det jättebra! 🙂 Du kommer ju va värsta vältränad när du kommer hem!! Mamma sa att du skulle bo på grymmaste hotellet me, fän va najs då! Kan du inte skicka din adress så får vi brevväxla lite?! Jag kommer ju som sagt vara utan internet i 2 månader..huh.PUSS!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s