Schemalaggning och kottbullar

Idag har jag bara suttit pa ett luftkonditionerat kontor och lagt schema och last manualer for hur jag ska skota mitt nya jobb. Kul, men samtidigt lite trist att behova sitta inne nar solen skiner och det ar stax under 30 grader ute.

Jag och Malin var forbi  vara respektive hotell som vi ska jobba pa. Maste saga att jag verkligen har dragit rena vinstlotten. Det kommer att bli jattebra.

Vi hade bil idag sa vi passade aven en pa att aka en svang till IKEA i Palma och inhandla nya lakan och annat for att gora lagenheten mysig. Bara darfor var vi tvungna att ata kottbullar till middag.  Ar man pa Ikea sa ar man.

Sag forresten att det florerar en massa rykten om att jag bor pa ett jattefint hotell. Det gor jag INTE. Jag bor som sagt i en lagenhet, som ar ganska skabbig. Har inte sett nagra kackerlackor i lagenheten…yet. Daremot i trappuppgangen… Haromkvallen stod det en oversminkad kvinna i tvivelaktiga klader i gathornet nagra portar bort fran mig… och det var ganska tydligt varfor hon stod dar om jag sager sa… Sa dar ar den osminkade versionen. Daremot ska jag som sagt jobba pa ett jattefint hotell.

Jag la upp mitt nya spanska telefonnummer pa fejan haromdagen. Ni far jattegarna skicka ett sms eller ringa nagon kvall. Sant ar alltid trevligt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s