På kontoret

Nu har jag och Malin delat upp alla saker till våra barnklubbar. Just nu är vår TM och hämtar min nya kollega på flygplatsen, som först ska installeras i sin lägenhet och sen ska vi träffas. Hon ska få hjälpa till och bära över allt till våra klubbhus, och det är inte lite det. Det kommer nog bli en del jobb idag, och säkert ta ganska lång tid.

Annons

3 reaktioner på ”På kontoret

 1. Anonym 10 juni, 2009 / 01:16

  Hej gumman. har läst din blogg. De har talets och skrivandets förmåga. järttebra. Det finns medel mot kackelacker. Jag kan nämna några. Bekämningsmedel i pulverform, en klackspark, kanske en musfälla med något gott på, kanske en katt, kanske lite klister här och där. Men det bästa, som jag skulle skaffa är en Magnum 44 som clintan har. Den tar direkt. Problemet kan vara att få tag i en sån. ett annat bra medel är en gasoltub och en tändsticka. Du vet ju att jag alltid har extraordinära metoder, så det är bara att väljaPapsi

  Gilla

 2. Nils-Gustav 11 juni, 2009 / 10:47

  HejsansvejsanLäser din blogg hela tiden. Verkar som du har mycket att göra eftersom bloggen inte hänger med. Hoppas läget är ok och att du trivs. Det är väl förstås mycket nytt som ska in i skallen så du blir säkert väldigt trött och ni går säkert och lägger er tidigt på kvällarna för att orka med. Att gå på kvällarna och festa är väl bara inte att tänka på, det orkar ni väl inte bara………….papsi

  Gilla

 3. Papsi 12 juni, 2009 / 08:14

  God Morgon MariaHoppas Du haft en skön sömn. Ni har förstås fullt drag på dagarna (nätterna). Jag saknar dina dagboksanteckningar. Nu är det bara att sätta sig vid datorn, om du har tid, och berätta lite om vad som häntPapsi

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s