Ledig dag

Har äntligen en ledig dag. Har haft fullt upp de senaste dagarna. Min kollega Frida kom i tisdags och sen dess har vi fixat med klubbhus och allt som hör till. Igar skulle vi studera en utflykt som vi säljer till gästerna, speciellt till barnfamiljer. Vi var pa Marineland och Aqualand. Pa Marineland kunde man bland annat kolla pa en show med sjölejon och delfiner. Jag ville ta med en hem efterat men av ganska uppenbara skäl sa gick ju inte det

När vi kom tillbaka vid 5-tiden, var det bara att fortsätta jobba, och fixa iordning allt välkomstmaterial som skulle ut till hotellen innan vi fick ga hem. Frida och jag hade tänkt att cykla iväg med kuverten men insag att det skulle nog ta atminstone en timme fram och tillbaka, och eftersom vi skulle pa middag senare blev det att vi tog bilen ist. Arbetsdagen tog slut kl 20.40 igar, och da hade vi varit pa plats sen halv nio pa morgonen.

Senare firade vi Anton som fyllde 20. Det var ganska manga ur teamet som tog sig till en restaurang uppe i gamla stan. Efter den sena middagen (vi skulle träffas 21.30) sa akte jag och min kollega Frida (som bor med Anton) hem till henne och jag hjälpte henne och fixa ihop ett Ikea-bord. Vi gick ut pa deras balkong med varsin öl, och njöt av deras utsikt (de bor precis vid hamnen). Efter en stund kom Anton hem, ensam. Jag tror att han hade velat att nagra till hade velat stanna uppe och fira honom lite, särskilt de som är lediga pa fredagar. Kändes bra att jag tog beslutet och aka hem en stund till dom. Jag hjälpte Anton att dricka upp en flaska Cava, och sen var klockan mycket, sa Anton följde mig hem och lämnade av mig utanför min port sa jag skulle komma hem ordentligt. Sen skulle han ga pa en promenad och filosofera. Stackarn har alderskris… han som bara fyller 20. Jag fyller ju 30 i ar, och har inga som helst problem med sant…än!

Jag hade egentligen tänkt att lägga upp lite bilder idag. La ner usb-minnet i väskan, men eftersom jag glömde att föra över bilderna till usb-minnet sa blir det ett senare projekt.

Puss och kram alla!!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s