Fullt upp

Har arbetat de två första dagarna i barnklubbarna. Intensivt och roligt. Vi har nästan bara norska barn, vilket gör att det kan bli en del språkförvirring.

Ikväll ska vi ut och fira en kollegas födelsedag, men först tänkte vi försöka låna bil och storhandla nånstans. För trots att man har ganska bra personalrabatter, blir det ändå ganska dyrt att äta ute varje dag. Dessutom får vi ju inte lön förrän den 25e juli. Det är ju en bit kvar. Jag inhandlade ju lite nya kastruller på Ikea sist så att jag åtminstone kan koka lite pasta hemma.

Annons

En reaktion på ”Fullt upp

  1. Anonym 15 juni, 2009 / 09:46

    Ja,Du! det är ju lite synd att tycka synd om dig hårt arbetande kvinna.Pelle o jag rekade ju en vecka på Mallis så vi förstååår vilket elende du har med sol o bad och gulliga!?ungar!Tacka vet jag Sverige i snålblåst och spöregn,10 grader och arbete på det! Det är oss det är synd om! Inte flödar cavan heller,man får hålla till godo med lite rödtjut i papperslåda.Sköt om Dig Maria!! Vi håller koll på Dig! ha kuul!Kram Elisabeth

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s