Midsommar på Mallis

Midsommar på Mallis spenderades på stranden. Jag och Frida låg där några timmar tills solen gick i moln. Då gick vi upp till Estrella för att kolla in dansen kring midsommarstången. Men där var det så mycket folk så vi gick till det luftkonditionerade kontoret istället. Där träffade jag min nya rumskompis Erika. Mycket trevlig tjej 🙂 Från Sollentuna dessutom, så det känns som från hemtrakterna…

På kvällen gick vi hem till Ida och Anna för lite svenskt midsomarfirande med potatis och sill. Jag och Erika hade käkat hemma istället, men visst blev man lite suktad av sillen. Jag är iofs en sucker för matjessill, och det fanns ju inte så jag saknade det inte allt för mycket. Ida och Anna hade ordnat jordgubbar och glass till efterrätt. Sååååå gott!!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s