Sömnproblem

Jag saknar min säng hemma. Här är sängarna alldeles för mjuka, och utanför fönstret festar engelsmännen hela nätterna så jag kan inte sova. Måste köpa mig en fläkt för det är sååå varmt och äckligt oxå. Fast jag kanske inte ska klaga har hört att det är jävligt kallt i Sverige.

Annons

En reaktion på ”Sömnproblem

  1. Mamsi o Papsi 20 juni, 2009 / 01:16

    Hej Maria.Det verkar vara lite midsommarfirande på Mallis. Jobbigt med värmen och engelsmännen, du kommer ihåg S:t Ponsa me irländarna utanför. Jag kommer ihåg att jag sov på altanen en natt när det var som varmast.vi firade midsommar hos Anders o Birgitta samt övriga syskon och kusiner. Det var en heldag med sill till lunch och grillspett på kvällen, jättetrevligt. Tyvärr var vädret inte så bra,regnade på eftermiddagen och lite kyligt. Men då går man in så man inte fryser.Frågan är vad som är bäst på sommaren, en het sommardag/natt på Mallis eller en behaglig värme och lite kallt hemma i Svedala.lägg en skiva under madrassen om det går. Annars kanske du kan få byta säng. hopplöst att inte kunna sova. Kasta något på engelsmännen, något riktigt hårt. Hoppas kommande vecka blir bra. Ni kanske är lite lediga nu över midsommarhelgen.HälsningarMamsi o Papsi

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s