Poolparty och annat

Var på ett mkt trevligt poolparty igår hos ett par som äger 5 restauranger här i Alcudia. Tydligen är poolpartyt ett årligt event dit alla reps från de stora charterbolagen är inbjudna. God mat, och generöst med dricka. Vi på Fritte ägde ju självklart festen!!

En av killarna från 5ans såpa Charterhjältar var där, och han var sjuuuukt snygg i verkligheten. Jag körde den där fjortisvarianten när man låtsas ta kort på en kompis fast man eg vill ta bild på honom som ”råkar” stå i bakgrunden… Annars så var alla killar väldigt unga, typ knappt 20. Mer passande ålder för min roomie Erika som fortfarande är tonåring (?!). Det känns som en evighet sen man själv var tonåring…

Lite tungt att jobba idag dock. Hade två pass med Mr B, och det var ganska jobbigt. Särskilt som det har legat åska i luften hela dagen, vilket gjorde det svårt att andas i den där dräkten.  Lite regn, och blixtar på förmiddagen… på eftermiddagen ordnade det upp sig, och det var sisådär 34 grader i skuggan vid 3-tiden idag.

Idag på kvällen var Frida och Malin över på middag. Jag och Erika hade lagat köttfärssås och spagetti. Frida och Malin hade köpt med sig 2 sexpack kall öl. Vi avnjöt middagen och ölen ute på balkongen. Mycket trevligt!!

Imorrn har jag ledig dag och ska åka in till Palma med två tjejer ur teamet. Ska bli kul att se något annat.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s