Shopping i Palma

Idag har jag haft en heldag med Benedicte (Benny). Först var jag, Benny och Ida i Palma. Först gjorde vi ett shoppingcenter (Porto Pi) och sen H&M i Palma. Ett par timmar senare hade vi shoppat lite och spenderat alldeles för många € på kläder och annan lyx, så nu blir det pasta och ketchup fram till nästa lön. Vi kändisspottade förresten Helena Bergström, Colin Nutley och barn utanför H&M. Ganska otippat att se dem i Palma.

Sen blev det avskedsmiddag för Jesper. Världens gulligaste kille som har sagt upp sig och flyttar hem till Sverige för kärlekens skull. Lite romantiskt och våghalsigt då han totalt sett kanske träffat henne i två veckor. Dock har de hållt kontakt dagligen via telefon och internet.

Efter middagen bestämde jag och Benny att vi skulle möta upp min roomie Erika på Twister. Där hängde hon med några som jobbar på det där företaget som vi på Fritte egentligen inte gillar och absolut inte ska umgås med. Han snyggingen var där oxå, men jag spanade bara på avstånd… Sen drog vi vidare till Cheers för att dansa. OK musik, men en riktig köttmarknad. Ganska ofräscht ställe faktiskt. Snygg-Jens som har en flicka som väntar hemma i Sverige, gick in och sen väldigt snabbt ut igen. Inte hans kopp te. Egentligen inte mitt heller, men det var ändå trevligt att hänga med lite andra människor ur Alcudia-teamet än vad man normalt brukar göra…

Nu ska jag väl försöka få lite sömn. Imorrn är det en halv arbetsdag… Godnatt!!

Annons

3 reaktioner på ”Shopping i Palma

 1. Dotter Alberta 27 juni, 2009 / 05:05

  oh jag ska också dit senare i sommar, finns det mycket roliga saker att köpa dä?

  Gilla

 2. Fröken Svensson 27 juni, 2009 / 11:01

  Absolut. Både i affären i Palma city och i shoppingcentret Porto Pi, som ligger i Palmas hamnområde. New Yorker, Stradivarius och Zara är väl de butikerna som jag främst kan rekommendera.

  Gilla

 3. Mandis 8 juli, 2009 / 11:22

  Natti natti!Vad ska du göra imorgon?Själv ska jag packa till en resa till funäsdalen! Och bloggen följer så klart med;)Hoppas du får en toppen dag imorgon. Kram Amanda

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s