Trött, trött, trött

Idag har jag varit såååå trött. Kunde inte somna inatt när jag kommit hem från nattens äventyr. Var fortfarande vaken vid sjurycket. Klockan tio gick Erika upp för hon hade bestämt träff med malin på stranden. Jag sa till E att det nog kan vara en bra idé och kolla om Malin verkligen är uppe eftersom hon stannade kvar på Cheers när jag och Benny tyckte det var dags att dra sig hemåt. Då var klockan halv 5…. Sen hade ju hon bestämt dejt med Karolina för att cykla runt i Alcudia på förmiddagen.

Det slutade med att jag och E istället gick till fiket på andra sidan gatan och åt frukost. Erika köpte en baguette med ost och salami för €1 och jag slog på stort och käkade bakisfrukost: English Breakfast med ägg, bacon, korv, bönor, toast och marmelad. Vi drack varsin café con leche till. Idag tog jag beslutet att unna mig en kaffebryggare. Det börjar bli drygt att inte kunna dricka riktigt kaffe. Hittade en bryggare för €20 i en affär på hörnet, så det blir nog den. Ida som har åkt hem på semester i Sverige har lovat att köpa med sig Zoegas kaffe till mig. Längtar….

Benny berättade dessutom att tydligen var det min granne som hade kört taxin som vi åkte med hem  igår. Han hade sagt något om det efter att jag hoppat av. Jag har typ träffat honom en gång i hissen så det var ju inte så konstigt att jag inte kände igen honom.

Nu ska jag ta en powernap och sen är det middag för att välkomna vår nya kollega Karolina.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s