Nästan soppatorsk

Var på Ikea efter jobbet med Erika, Malin och Frida. Vi höll på att få soppatorsk på vägen dit. Vi har två bilar på jobbet som man kan boka på kvällstid efter service och annat, för tex Ikeabesök eller storhandla på Mercadona.När man lämnar bilen ska man alltid se till att bilen åtminstone har en halv tank kvar.

Detta trodde ju vi rookies var en självklarhet, något som alla gör… men halvvägs till Palma sneglar Malin av en händelse på bensinmätaren och inser att den står i botten.

Lite panik utbröt eftersom vi befann oss på motorvägen, och bensinmackar längs motorvägen är en bristvara på Mallorca. Vi blev tvungna att köra av motorvägen för att leta efter en bensinmack. Mätaren börjar blinka och bilen börjar låta konstigt… Alla sitter på span efter en bensinmack…bilen hostar lite… det är sjukt mycket köer….

Efter vad som känns som en evighet hittar vi äntligen en bensinmack. Alla i bilen skriker av glädje, servicekillen som ska tanka upp bilen tittade lite konstigt på oss. Vi var dock bara glada att vi inte fick soppatorsk ute på motorvägen…

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s