Ännu en ledig fredag

Igår kväll firade vi Anna som fyllde år. Vi började med att kolla in showen på Estrella, och sen gick vi och käkade TexMex för at sedan avsluta kvällen på Bennys balkong med en flaska sangria. Mycket trevligt!!

Idag blir det en dag på stranden, och jag har smörjt in mig noga med solskyddsfaktor, mamma!!

Ikväll ska vi gå ut. Förhoppningsvis blir det middag på balkongen innan vi går ut. Har bara en tusing på kontot och måste hushålla med det. Det är dock ganska svårt eftersom man vill delta i allt eftersom man fortfarande är i lära känna-fasen. Nu är det frukost på Oasis. En baguette med pålägg för €1 är inte helt fel!!

Annons

En reaktion på ”Ännu en ledig fredag

  1. emme 3 juli, 2009 / 11:39

    nu har jag en liten gissnings stund på bloggen som du ser i första inlägget. om du gissar snabbast och rätt på den frågan kommer du att få en länk i ett inlägg i slutet av dagen så kom igen nu våga gissa. kramar emelie

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s