Varmt, varmt, varmt

Om det är 45 grader i solen, hur många grader kan det vara i skuggan då? Fast å andra sidan spelar det ingen roll eftersom vi knappt har ngn skugga på jobbet. Idag fick vi äntligen igång luftkonditioneringen i klubbhuset, vilket gjorde arbetssituationen väldigt mkt drägligare.

Vet inte hur många tekniker, och annat folk som varit där för att få igång maskinen. Vi har bytt batterier i fjärrkontroller, en huvudströmbytare har letats upp, Carlos har till och med varit där och tittat efter att vi varit och klagat hos honom för femtielfte gången i ordningen.

Idag kom till och med hotellchefen in och kollade på apparaten. Han kliade sig i huvudet. Ställde sig på en pall, och lyfte av kåpan på apparaten och tryckte på en knapp. Voilá! AC:n satte igång. You’re a lifesaver, sa jag tacksamt.

Annars har det inte hänt så mkt idag… Jo, jag käkade middag med Benny hemma hos mig. Sen gick vi iväg och beställde klipptid. €12 kan det vara värt för att bli fin i håret, även om jag eg inte har några pengar… men syrran är skyldig mig €20 för blommor, så jag kanske kan få in lite pengar iaf. Sen gick vi för att köpa toapapper, och efter det bestämde vi oss för att ta en fika på stan, och så blev det.

Sen blev jag ju tvungen att ringa hem till Sverige eftersom de där ”hemma” aldrig ringer själva. Det är bara lillebror som har ringt en gång än så länge…

57 minuter senare hade jag småpratat färdigt med lilla mor. De lär ju få hjälpa till att betala min telefonräkning sen!!!

Annons

En reaktion på ”Varmt, varmt, varmt

  1. NetRunner 7 juli, 2009 / 12:30

    AC på arbetet , AC i bilen och AC i hemmet.Visst är livet underbart. 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s