Hemlängtan

Det verkar som att hemlängtan blir för stor för vissa, för fler och fler droppar av ur teamet, och vill inte fortsätta med det här ännu en säsong. Igår var det en ur teamet som sa upp sig, oxå pga hemlängtan och att arbetet kanske inte var det hon hade trott….

Själv längtar jag oxå hem, men samtidigt kan jag definitivt tänka mig att förlänga ännu en säsong. Det här är nog bland det roligaste jag gjort, och jag lär mig nya saker varje dag, samtidigt som jag kan utnyttja min rutin för att lösa det mesta. Hur ofta kan man säga en sån sak?!

Saknar er alla där hemma!!!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s