Ledig dag…

Ville egentligen spendera min lediga dag på stranden, men självklart hade solen bestämt sig för att gömma sig bland molnen just idag. 25 grader är nog det kallaste vi haft under min dryga månad i Alcudia.

Åt som vanligt frukost på Oasis. Det har blivit en grej varje ledig fredag. Väldigt trevligt!!!

Mette kom över vid 1-tiden, och vi gick på en promenad och snackade om ditten och datten. Vid 3-tiden anslöt Benny. Då hade hon orkat pallra sig ur sängen. Vi gick en promenad i hamnen, drack äcklig kaffe på ett fik, och sen gick vi hem till mig och min soffa för att kolla på film. Det slutade med att vi somnade alla tre i min soffa…

Klockan 6 hade vi klipptid. Det blev lite slingor och färg oxå, då det bara kostade €50. Hemma betalar jag nästan 2000:- för samma sak. Hade lyckats få pappa att sätta in lite pengar till mig i matbidrag, så nu får jag skämmas lite och troligtvis leva på pasta resten av månaden och bara dricka Sangria för €1 på förfest…. men jag blev väldigt fin i håret iaf!!

Vi åt en sen middag på Piero Rossi, och det satt ett gäng guider från det där andra företaget som vi på Fritte inte talar om…bland annat han Snyggingen aka Goran från Charterhjältar. Några av mina kollegor som är väl införstådda i att jag tycker att han e mye fin placerade mig på en strategisk plats så jag skulle ha bra utsikt under hela middagen. Åh, fin utsikt hade jag

Nu är ju Goran typ 12, och enligt ryktena här på ön så ligger han runt en del, så det är ju inget man egentligen vill ta i, och med tanke på att det alltid är en massa andra tjejer som lägger upp sig för honom… nja, inte riktigt min grej… dessutom verkar han ha ihop det med en av tjejerna ur samma team (men det är bara spekulationer från min sida), men hsh han är som sagt fin att se på!!!

Träffade finnmaffian på showen, som skulle gå ut ikväll. Ett tag var jag sugen på att haka på, men jag har precis tagit det mogna beslutet att stanna hemma och gå och lägga mig istället. En bakisdag den här helgen räcker….

Ögongodis

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s