Lördagstraditioner

Har börjat få lite rutiner för mina dagar här på Mallis. På lördagar arbetar jag halvdag, och åker till jobbet mellan 15-18. Det betyder att jag kan sova länge, tar en sen frukost på Oasis (ett fik tvärs över gatan), och efter jobbet har det de senaste lördagarna blivit volleyboll på stranden. Jag har väl aldrig varit så bra volleboll, men jag tycker nog att jag blir bättre och bättre för varje vecka… men det vet jag iofs inte om alla håller med om 🙂

Idag fick jag för en gångs skull vinna lite oxå. Det var kul!!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s