Water splash

Det stod Water Splash på dagens schema med kidsklubben. Jag fyllde flaskor med vatten, och en tunna full med vattenballonger. Hade från början tänkt att stå vid sidan och titta på, men det gick inte så bra. Ett av barnen blev inte tillräckligt blöt (tyckte jag) men blötte ner alla andra, så jag konspirerade med de andra och hjälpte dom att hälla en hink med vatten över killen…

Det slutade med att fyra barn stod med varsin flaska vatten och hällde på mig istället. För det är ju roligare när en vuxen blir blöt liksom. I torsdags låtsaskonspirerade Frida med barnen så jag blev jag iknuffad i poolen (eftersom vi bara får bada på arbetstid om det är i uniformen). Det var visserligen planerat, och då hade jag ombyte med mig. Det hade jag inte idag. Så jag fick cykla hem genom hela Alcudia i en blöt uniform… men barnen hade grymt kul idag i varje fall så det bjuder jag på 🙂

Annons

En reaktion på ”Water splash

  1. Helena 13 juli, 2009 / 10:25

    Hej tjejen!Vilka fina bilder. Verkar som att du trivs, hoppas allt är bra.Många kramar Helena

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s