Alla snygga killar är typ 12…

Lördagsvolleyboll på stranden… inte direkt min dag idag. Spelade sjukt j-a dåligt. Får väl skylla på att jag blev grymt distraherad av att det för en gångs skull var så många killar som var med och spelade… och då särskilt EN, vars bara överkropp fick min fantasi att skena iväg lite. Försökte tänka på kallduschar, nageltrång och det faktum att han är typ 12 för att kunna fokusera. Skönt att han åker hem imorrn. Nästa vecka är det 100% fokus på spelet och inte det andra…

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s