Ledig fredag

Gårdagen spenderades på stranden. Trodde först att solen skulle göra som förra veckan när vi hade ledigt, dvs gömma sig bland molnen och det gjorde den när jag vaknade. Men runt 12-tiden tittade den fram och då begav det sig till stranden. Jag och Benny träffade Jannie och Jeanet, som försökte en allra sista gång bättra på brännan på Alcudias strand. Igårkväll avslutade de båda sin guide-karriär för Fritte (för den här gången iaf). Vi letade efter Erika och Frida som redan befann sig på stranden, men vi hittade dom inte så vi fick sola utan dom ett tag.

På kvällen åt jag och Erika middag hemma på balkongen. Vi tittade på Snygg-Jens allra sista show…och det kändes lite konstigt att han ska lämna oss men tydligen ska han ut på turné med Cirkus Cirkör. Han är ju grym på det han gör så det är väl inte så konstigt att han ska få åka världen runt och visa upp sina talanger.

Igår slukade han bland annat en ballong på scen, och varje gång jag ser honom göra det så vänder det sig i magen på mig. Usch!!!

Trist med att Snygg-Jens ska åka är att nu finns det inte en enda snygg kille på hela ön att fästa blicken på. Möjligtvis Goran då, men han verkar inte alls lika genomtrevlig som Jens är.

Efter showen gick vi upp till min och E’s balkong och förfestade. E övertalade mig att följa med ut, och lånade mig €20 (eftersom min personliga förmögenhet just nu består av 16 SEK på kontot och 60 cent i plånboken) så jag åtminstone skulle kunna köpa mig en drink och kunna ta mig hem i taxi om det skulle behövas.

Sen bar det av till Enjoy där det blev värsta tjejdramat. Vissa tjejer och fylla går tydligen inte ihop… Sen skulle vi gå vidare till Cheers, och vi gick dit bort men det var inte så mycket folk så vi bestämde oss för att gå till Menta istället…. men mellan allt drama och den långa promenaden där man hann nyktra till ganska rejält bestämde jag mig efter moget övervägande att vandra hem istället.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s