Snart över…

Det slog mig idag att det bara är lite mer än 2 veckor kvar innan mitt äventyr på Viva Blue är över. Efter den 15 augusti går jag mot en oviss framtid. Jag kan få stanna kvar, få åka vidare, få åka hem ett tag för att sen åka vidare…och just nu vet jag ingenting… Det jag vet är att från den 12 augusti kan jag söka till vintersäsong. Jag och roomisen satt och kollade olika destinationer, var man kan tänka sig att hamna till vintersäsongen. Alla söker ju Thailand, och det tänkte nog jag oxå göra även om jag vet att det är en minimal chans som förstasäsongare att få det. Tror starkt på att det blir en Kanarieö, men håll gärna tummarna för att jag ska få åka till Thailand.

Annons

En reaktion på ”Snart över…

  1. Angelica 27 juli, 2009 / 01:09

    hej :)klickat runt lite i din blogg nu o gillar den :)kika gärna in i min blogg med, alltid kul med lite nya bloggvänner ;)mvh angelica

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s