Ledig dag

Min lediga fredag tillbringades som vanligt på stranden. Mycket folk och mycket sol. Har dock inte blivit av med uniformsbrännan än, och lär väl inte bli det i första taget heller.

Börjar bli lite lätt stressad över att jag ska åka snart härifrån. Måste ju verkligen packa ner allt. Har fortfarande inget datum än, men jag vill ju gärna försöka hinna tvätta igenom allt. Sen vet jag inte vad jag ska lämna och vad jag ska ta med.

Min lillasyster kommer hit på fredagkväll, och jag har redan sagt till henne att hon ska vara beredd på att ta hem en väska som handbagage åt mig. Så jag får plats med det nya jag köpt, och så jag inte får ännu mer övervikt på bagaget. Jag hade ju 20 kg för mycket på vägen ner.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s