Lillasyster på besök

Igår kom äntligen lillasyster med vän till Alcudia. Min chef har dessutom varit snäll med schemat så att jag är på Estrella en del nästa vecka och jobbar, vilket gör att jag kan dra direkt efter jobbet när jag slutar och möta upp lillasyster om jag skulle vilja det.

Jag fick presenter hemifrån, bland annat ett smörgåsjärn så jag kan göra varma mackor. Kommer dock vänta med att packa upp den tills jag kommer till Rhodos. Det blir bra. Nu ska jag bara bestämma mig för vad jag ska ta med, vad som ska slängas och vad syrran kan ta med hem….

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s