Installerad på Rhodos

Ja, då är man äntligen framme på Rhodos. Ankom i lördags på kvällen blev installerad i världens skabbigaste lägenhet. Ostädad och jäkligt äcklig. Den enda lägenheten utan AC. En trasig garderob, inget kylskåp elr spis.Varken vattenkokare eller kaffebryggare (och jag som lämnade min på Mallis). Inget internet, men bra matförmåner.

Jag ska ge mig iväg och inhandla städgrejer nånstans, får nog ta mig en bit härifrån för i supermarketen vid hotellet finns inget sånt.

Hotellet är sååå fint, men vi är långt ute på vischan. Stor skillnad mot Alcudia!! Häromnatten vaknade jag eftersom det var sååå tyst utanför. Inget oljud från barerna nedanför på gatan… eftersom det inte finns nånting annat än en massa hotell. Om man går en bit kommer man in till en liten by som inte har så mycket annat än ett par små barer och restauranger, och några turistshoppar. Jag kommer nog att klättra på väggarna om några veckor när jag har sett allt som går att se osv…

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s