Ledig dag

Idag har jag varit ledig. Har dock spenderat min lediga dag mestadels i sängen. Har inte känt för att ligga och steka i solen då jag fortfarande känner mig rätt så sjuk. Slemhostan är på topp. Halsen känns lite bättre dock, så alltid ett plus där.

På kvällen åt jag på hotellet tillsammans med mina finska kollegor Minna, Tiina och Pauliina. Som enda svensk blir det lätt att man blir utanför samtalet då språket ofta går från engelska till finska. Jag har dock inte känt mig supersocial heller.

Vi såg på showen ikväll, och jag är ledsen men jag tycker inte att det här teamet är lika duktiga som teamet på Mallorca. Fick verkligen argumentera för min sak förra veckan, men rent sångmässigt är de för spretiga för att funka som grupp. Dessutom var det nån som sjöng så pitchigt så det förstörde både en och annan sång.

Hursomhelst nu ska jag sluta gnälla. Jag måste helt enkelt bara acceptera att jag inte är på Mallorca längre utan ingår i ett nytt team. När jag väl gör det så kommer nog jag oxå trivas 100% mer än vad jag gör nu…

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s