Lite piller

Min förkylning har satt sig på rösten. Vilket inte är så kul när man pratar HELA tiden i mitt arbete. Gick till läkaren som skrev ut piller som ska tas 3 ggr/dag i en vecka. Fick något gurgelvatten oxå som jag ska ta efter varje måltid. 

Fick stränga order om att inte dricka alkohol samtidigt som jag medicinerar. Det är ju inte direkt så att den här byhålan som jag hamnat i är värsta partystället, möjligtvis skulle jag kunna dricka för att glömma att jag är totalt isolerad från omvärlden, men hur hälsosamt låter det  egentligen?!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s