Oinspirerad

Jag har känt mig lite oinspirerad på sistone för att vara flitig och uppdatera bloggen. Kan vara en del av att jag gillar mitt jobb och mitt team, men ogillar skarpt mitt boende och den lilla hålan som jag blivit placerad i. Jag är så totalt uttråkad, men ändå samtidigt sönderstressad eftersom jag ska lära mig tusen nya saker, jag blir inkastad på saker som jag inte behärskar. Har dessutom haft problem med magen sen jag kom hit, plus sömnproblem… och det känns som att allt är relaterat till varandra.

Jag längtar verkligen tills jag far vidare till GC. Även om jag även där kommer att arbeta i en liten håla, så har ändå den ön något mer att erbjuda på fritiden. Och ett boende som är 100 ggr bättre än här.

Så om ni tycker jag inte  är så duktig på att uppdatera så vet ni varför.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s