Ryggont

Jag har spenderat de senaste dagarna i sängen. I onsdags fick jag ont i ryggen. Skulle lyfta en grej, och lyfte helt klart fel. Var på stranden med SK när jag kände att det var något som var fel. Försökte ändå att genomföra aktiviteterna, men efter en timme blev jag tvungen att samla ihop barnen för att gå tillbaka till hotellet. Ringde Emelie på väg tillbaka och bad om att någon skulle komma och möta mig … Karina kom och fick hjälpa mig tillbaka till klubbhuset, där jag gav barnen varsin näve godis innan jag skickade hem dom. Sen blev jag liggandes på golvet i klubbhuset. Karina hämtade läkaren som kom och gav mig en spruta i rumpan med någon mirakelmix. Det ringdes efter en golfbil som körde mig hem. Karina och han som körde fick hjälpa mig uppför trappan.
Sen har jag mer eller mindre varit sängliggandes de senaste tre dagarna. Igår orkade jag gå upp och duscha, men det tog i princip all min energi. Idag har jag också lyckats ta mig upp för att duscha. Det går lite lättare. Känner att jag ökar min rörlighet, men smärtan i ryggen är kvar. Och det även fast jag knaprar smärtstillande. Fast det är mer signaler som säger att det gör ont. De första dagarna så sa de bara till kroppen att stänga av, vilket gjorde att benen inte bar mig.
Ikväll är mitt mission att ta mig till hotellet för att äta. Får se hur det går. Kommer nog att behöva hjälp med det dock. Inte att äta utan att ta mig dit.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s