Trött, tröttare, tröttast

Vi hade Kick down igår med jobbet. Helt OK dag ända tills vi skulle äta middag. Det som förstörde stämningen var att vi fick vänta på maten i ca 2 timmar. Det är inte OK!!! Kom hem ganska tidigt, 0.30. Då hade man ju knappt kommit ut på Mallis…

Det bästa med gårdagen var vitt vin på stranden. Det är alltid trevligt att dricka gott vin i solen. Maten på kvällen var iofs oxå väldigt bra. Jag har inte ätit en riktig god köttbit med bearnaisesås sen jag lämnade Sverige. Ribeye steaken från igår är den hittills bästa. Längtar hem lite just för att få mig en riktigt god pappagrillad entrecote med Staffans B-sås. Mums!!!

Ikväll blir det nog bara lugnt. Jag är JÄTTEtrött!!!

Annons

En reaktion på ”Trött, tröttare, tröttast

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s