Trevlig fredagskväll

Några öl på Bonito med Karina och Emanuel. Minna dök oxå upp. Lite skitsnack och bara häng med liveband som spelade i bakgrunden. Mycket trevligt. Vid midnatt skulle vi gå hem till mig och kolla på film och äta chips, men vi hamnade hos H istället (som bor i lägenheten under mig). Tre filmer, och lite fyllehångel, senare var det dags att gå hem och sova. På hotellet hade bufféfrukosten redan öppnat.

Idag mår man som man förtjänar. Lite trist att sova bort halva sin lediga dag, men jag hade iaf en trevlig fredagkväll med goa kollegor. Ikväll blir det Bonito igen och Hejdå-middag för Nadia och Marika. Skönt att jag har sovmorgon imorgon.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s