Nya arbetsuppgifter

Har fått lite förändrade arbetsuppgifter som känns riktigt spännande. Ska få arbeta lite mer med servicen samtidigt som jag utför mina vanliga arbetsuppgifter. Kommer bli sjuuukt mycket att göra, men samtidigt känner jag mig riktigt förväntansfull och peppad av att få prova på nya saker.

Jag är som en svamp när det gäller kunskap, sa jag till min TM. Jag vill, och älskar att lära mig nya saker!!

Vilken chef gillar inte att höra sånt 😉

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s