Inte helt oangenämt

Min kropp har allvarliga problem. Jag känner ju själv att jag inte borde fortsätta köra på. Kroppen är trött, men huvudet är hyperaktivt. 2-3 timmars sömn/natt i över en vecka är ju inte så optimalt. Det har kännts som att jag har varit berusad de senaste dagarna. Kroppen vill inte göra det hjärnan vill….minnet sviktar..ord försvinner. Vad  gör man?! På dagarna dopar jag mig med koffein och nikotin. Det funkar för stunden iaf.

Inatt lyckades jag nästan sova i 5 timmar. Jag drömde gott. Kanske för att det sista jag hade på min näthinna innan jag gick och la mig var H med en handduk runt midjan. Inte helt oangenämt. Vad är det man säger om förbjuden frukt…

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s