Insomnia

Summan blev knappt 2 timmars sömn.

Gick med Karina på Bonito för att ta en drink… Att dricka sprit tar udden av allt… Försökte kolla på en film, drack te, gick ut på balkongen och rökte…försökte räkna stjärnorna… försökte gråta… kunde inte sova… timmarna passerade. Kollade om H var vaken, han var inte hemma…  tog en nattpromenad istället – blev förföljd av en grekisk man. Nej, jag ville inte knulla med honom, men tack för erbjudandet… väl hemma stirrade jag på  fläckarna i taket det finns ödlebajs uppe i ena hörnet… somnade till en timme, vaknade av att jag frös. Stängde balkongdörren och sov en halvtimme till. Sen ringde väckarklockan… Nu dopar jag mig med koffein och små mängder nikotin. Det funkar  än så länge iaf.

Annons

En reaktion på ”Insomnia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s