Installerad på GC

Äntligen installerad på GC. Har fått världens minsta rum, det är nästan så att jag (lilla jag kan stå och känna båda väggarna om jag står mitt i rummet… Har även upptäckt att jag inte riktigt kmr få ngt  privatliv eftersom det är ett stort hål ovanför min garderob rakt in till min rumskompis rum 😦

Håller på och fixar, eller pappa fixar, nytt Visa-kort till mig. Upptäckte att mitt Visa-kort helt plötsligt blivit spärrat. Enligt Handelsbanken beror det på att de trodde att mitt kort blivit stulet eller nåt eftersom jag har haft så många uttag utomlands… Hallå?! Det kanske beror på att jag befinner mig utomlands…eller??!!

Hur som helst, världens bästa pappa (min pappa) har rivit upp himmel och jord så nu ska det vara ett nytt kort på väg ner till mig.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s