Vad hände liksom?!

Åkte till Rhodos med ett bagage som vägde 26 kg. Lämnade ön med två bagage med totalvikten av 51 kg. Vad f-n hände liksom?!

Lyckades dock charma till mig att slippa betala en enda € för övervikten i utbyte mot mitt telefonnummer. Jag gav självklart bort mitt grekiska nummer, som jag dessutom inte kommer att använda något mer, så det var win-win för mig i vilket fall 🙂

På planet mellan Rhodos-Athen hamnade jag bredvid en svettig grek (ja, han var grek och svettades mycket…) som till råga på allt var flygrädd. Vid start och landning greppade han krampaktigt min hand i ren panik och gjorde korstecknet över bröstet samtidigt som han tittade upp i taket och mumlade ngt som lät som en bön… OK, jag kan på ett sätt förstå honom för planet var litet och skakade som bara den hela vägen till Athen… men vi både startade och landade säkert 🙂

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s