Guests vs Guides

Idag har jag varit ledig men jag gick ändå till jobbet en sväng för att vara med på Guests vs Guides. Alla gäster fick utmana oss guider i vattenpolo. Alla var sjukt taggade. Vi spelade 4 matcher. De 2 första matcherna delade vi upp gästerna i 2 lag så vi var ungefär lika många som spelade på båda lagen. Vi vann båda matcherna. För att ge gästerna en chans så slog vi ihop gästlagen till ett vilket resulterade i att de var mer än dubbelt så många som oss guider, ja ni förstår nog själva hur det gick…

Ikväll ska jag bara ta det lugnt. Julafton igår kändes jättelång eftersom vi jobbade mer än 12 timmar… idag kändes det lite som dagen efter även fast ingen av oss drack en endaste droppe alkohol igår. Det känns lite konstigt för det känns lite som julen är över. Vi slog på stort igår och nu är det slut liksom. Imorrn fortsätter jobbet som vanligt. Nu rustar vi för nyår istället. Tråkigt att det är lördag imorrn för det betyder att det är många som åker, visserligen kommer det nya gäster oxå men den här veckan har varit extra rolig särskilt gällandes aktiiviteterna. Fick höra i onsdags av några gäster att JAG har gjort deras semester helt underbar för att jag har sån skön energi… sånt värmer

Imorrn åker Nicolai på semester en vecka. Det känns lite konstigt eftersom vi har hängt så mycket på sista tiden. Men det ska nog gå bra ändå. Jag får hitta nån annan att hänga med istället.

Nu ska jag kolla den sista av Johan Falk-filmerna.

Inte från dagens GvsG utan bara ett prov på hur det kan se ut.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s