J-a roomie!!

Blev väckt 4.30 imorse av att dörren smällde igen. Min roomie var ute igår… och blir alltid dumfull och jävligt klumpig. Brist på respekt tycker jag som skulle upp å jobba 2 timmar senare. Blev jäkligt sur, sen började hon härja omkring i köket oxå och jag gick ut för att säga till henne. Då har hon till råga på allt släpat hem en  kille. Den där pojkvännen hon har på Cypern som hon har tjatat om de senaste månaderna, han som hon ska hälsa på om en månad var tydligen inte så viktig längre… Visst det är hennes val både att vara otrogen och att gå ut och festa… men när det går ut över mig och mitt arbete då blir jag f-n arg. Det var en mycket trött aktivitetsledare som hade vattenjympa imorse…

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s