Ledig tisdag

På min lediga tisdag var det roadtrip som stod på programmet. Jag och Andreas hade bokat bilen och for upp i bergen… Det var jättetrevligt tills Andreas upptäckte att han tappat sin plånbok (ev lagt den på biltaket när han skulle låsa upp bilen vid kontoret). 200 € i kontanter borta, Visa-kort och körkort likaså. Bittert slut på en annars så trevlig dag.

På kvällen kom och Andreas och knackade på. Han hade varit nere i vår när-Supermarket och handlat och kvinnan som jobbar där hade frågat om han kände mig (ja, hon hade uppgett mitt namn). Hon ville att jag skulle komma ner.

Det visade sig att i måndags när jag var där och handlade hade jag problem med mitt Visakort och kvinnan hade blivit tvungen att dra kortet igen genom kortläsaren, men bara ett kvitto hade kommit ut. Senare på kvällen hade det andra köpet gått igenom och ytterliggare ett kvitto hade kommit ut, så hon ville bara ge mig mina pengar tillbaka. Riktigt gulligt och väldigt bra service måste jag säga. Jag blev glad i alla fall.

Idag var det tillbaka på jobbet igen, och jag har spenderat hela dagen tillsammans med världens starkaste och snällaste björn –  Bamse. Det är inte alla  förunnat!!!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s