Bokmal

Jag var sjuk någa dagar för en tid sen… blev tvungen att gå hem från jobbet i lördags pga magsjuka. Spydde hela lördagskvällen, och större delen av söndagsförmiddagen sen kom det från andra hållet istället. På måndagen kände jag mig bättre men hade sjukanmält mig på söndagen eftersom jag då fortfarande mådde dålgt.

Måndagen spenderades i soffan läsandes sista delen av Millenium-trilogin. Jag kan erkänna att det är den enda av Stieg Larsson-böckerna som jag faktiskt har läst men jag sträckläste den från pärm till pärm, och slog igen boken strax efter midnatt natten mellan måndag och tisdag. Det är inte illa för en pocketbok på en j-a massa sidor.

Under veckan har jag även hunnit med att läsa ut 2 st Jenny Leeb-böcker. Lättläst chicklitt som skildrar Stockholms uteliv och andra ytligheter. Det enda som är tråkigt med Leebs böcker är at de slutar ganska konstigt, och att de mer eller mindre handlar om samma sak. Flicka blir sviken av pojke. Undviker seriösa relationer, festar och går hem med engångare, möter ny pojke men förnekar länge sina känslor. Kommer till insikt. Vågar äntligen ge sig hän. Första kyssen- och slut.

Nu är jag på jakt efter något nytt att läsa vilket inte är det lättaste här på Gran Canaria.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s