Bra torsdag…

Har haft en bra dag… även fast vi blev tvungna att ställa in aktiviteter och sånt pga det dåliga vädret. Nu på kvällen hade vi Cocos födelsedagsfest, med bara 11 barn på 5 ledare.  Tror att det var den bästa Coco som jag nånsin har haft. 9 av barnen var Superkids som jag har haft under veckan, och det var verkligen skitkul om man får säga så…

Senare åkte jag och Paula till flygplatsen för att hämta upp Emilia som kom tillbaka från semestern. Det var såååå kul att få träffa henne igen. Vi hade gjort en fiiin ”Welcome back Emilia” – skylt som vi stod med där på flygplatsen. När vi väl stod där kom vi på  att vi egentligen hade fel uniform på oss för att vara på flygplatsen…fast vi var ju eg inte där på arbete (men det vet ju inte gästerna..). Hur som helst så känns det verkligen som att vi kommer att få ett superteam på Kreta med mig, Paula, Emilia, Frida och Linn från Bahia-teamet. Man kan ju inte annat än att längta till dess…

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s