Annat från i måndags..

Måndagen handlade om hockey, Superkids och Svennebanan. Gick upp 04.15 för att kolla på OS-hockeyn tillsammans med Emilia och Paula (båda från Finland). Jag var den som fortfarande hade ett leende på läpparna när matchen väl var slut!!

Hade därefter säsongens bästa Superkids tillsammans med Emilia och Nicolai. Kan det bli bättre när vi är ett sådant dreamteam sammen?!

Vi skulle egentligen haft Robinnson-dag, och visst hade vi några Robinson-relaterade tävlingar, men måste dock erkänna att det urartade när det slutade med att Nicolai brottade ner mig i sanden, 7 Superkids sitter på mig och Nico häller sand i örat på mig. Tack för den!! Efter en lång arbetsdag kunde jag äntligen få gå hem och duscha. Stod i duschen en halvtimme för att bli av med sanden i håret och örat. Men f-n vad kul vi hade iaf.

Måndagens ledmotiv var den här låten. Det var de svenska barnen som döpte sitt lag till Svennebanan.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s